coaching

Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal. Ze doen dit op hun eigen wijze en zonder oordeel. Door coaching met paarden help ik je bewust te maken van je lichaam, de houding die je aanneemt, de intentie die je uitstraalt en wat je daarmee non-verbaal communiceert naar de buitenwereld. Ik vertaal de feedback van het paard en geef je inzicht hoe je in het dagelijks leven communiceert en overkomt op anderen. De wisselwerking die ontstaat tussen mens en paard is magisch. Het is zo puur wat een paard doet. Mijn belangrijkste taak is om het proces te bewaken. Een veilige omgeving voor mens en dier staan voorop. Paardencoaching kan individueel of in een groep.

Op Paardenkracht doet paardencoaching & systemisch werken met paarden op locatie. Als je belangstelling hebt om een coaching of opstelling met paarden te ervaren als individu, met je team en/of je organisatie neem dan hier contact op voor de mogelijkheden.

Geef je op voor de workshop coaching met paarden 9 of 10 juli in Mierlo.
Toepassing van de wetten van de kudde geeft heldere inzichten. Paardencoaching is een zeer waardevolle ervaring voor mensen die daadwerkelijk de confrontatie met zichzelf aan durven te gaan. Van te voren bespreken we het thema of vraagstuk. Daarna gaan we aan het werk. Het paard loopt vrij rond. Je krijgt opdrachten en aanwijzingen en je ondervindt direct hoe het paard daarop reageert. In plaats van te praten over je vraagstuk of na te denken ga je een stil dialoog aan met het paard door lichaamstaal. Ontstaat er een verbinding? De kern van jouw eigen verhaal zal zich snel openbaren. Zie voel en leer van het paard en de andere deelnemers.

Zaterdag 9 juli, Mierlo, 13.30-16.30 uur, €75,- pp inclusief koffie/thee/lekkers. max. 10 personen
Zondag 10 juli, Mierlo, 13.30-16.30 uur €75,- pp, inclusief koffie/thee/lekkers. max 10 personen

Wees er snel bij, beperkt aantal plaatsen.
Gefaciliteerd door Beekhuis/Holthuis ontwerpers www.beekhuis-holthuis.nl

Geef je op: 06-14442581 of jaeikestienstra@planet.nl